Monday, March 7, 2011

Αδήριτη ανάγκη αποκατάστασης της διακυβέρνησης Κ.Καραμανλή


Γράφει ο
Νικόλαος Αναγνωστάτος
7.3.2011
                                                                                               
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

                                                                                 
Προς
κ.κ. τ.Υπουργούς Ν.Δ.
δια του κ. Π. Παυλόπουλου
Φαξ: 210 3390507

Κοιν/ση:
κ.Κώστα Καραμανλή, τ.Πρωθυπουργό,
Φαξ: 210 6459086

Θέμα: Αδήριτη ανάγκη αποκατάστασης της διακυβέρνησης Κ.Καραμανλή.

Κύριοι Υπουργοί,
Πως αντέχετε να ακούτε κάθε μέρα από τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς του και όχι μόνο, ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή κατέστρεψε την οικονομία και τη χώρα, κάθε φορά που έχουν κάποιο πρόβλημα.
Εγώ πάντως κάθε φορά που τα ακούω γίνομαι έξω φρενών, τόσο με αυτούς που τα λένε και ξέρουν ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά και με όλους εσάς που δεν αντιδράτε, δίνοντας την εντύπωση ότι έχουν δίκιο.
Επειδή πιστεύω ότι όχι μόνο δεν έχουν δίκιο για όλα όσα σας καταμαρτυρούν, αλλά αντιθέτως ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή άφησε σημαντικό έργο και ό,τι παρέλειψε να κάνει, οφειλόταν στην αντιπολίτευση, προεξάρχοντος του ΠΑΣΟΚ και των συνδικαλιστών του, θα πρέπει οι κυριότεροι Υπουργοί της πενταετίας να δώσουν  μια συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο σε πανελλαδική εμβέλεια και να δώσουν απαντήσεις σε ό,τι ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να ενημερωθεί ολόκληρος ο ελληνικός λαός και να αντιληφθούν όλοι ότι όλα όσα καταμαρτυρούν στη κυβέρνηση Καραμανλή είναι ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες σκοπιμότητας. Ιδιαίτερη ανάγκη είναι να το αντιληφθεί το ένα εκατομμύριο Νεοδημοκράτες που δεν ψήφισαν καθόλου τον Οκτώβριο του 2009 και οι οποίοι είναι ακόμη αποστασιοποιημένοι και οι οποίοι γνωρίζω καλά, είχαν πιστέψει στον κ.Καραμανλή. 
Ο καλύτερος και ικανότερος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, είναι βέβαια ο ίδιος ο κ.Καραμανλής. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι έχει τους λόγους του που δεν θέλει να μιλήσει ακόμη(;), οι οποίοι είναι σεβαστοί. Οι Υπουργοί του όμως έχουν κάθε λόγο να θέλουν να αποκαταστήσουν το έργο τους και την πολιτική τους ιστορία και αξιοπρέπεια. Συγχρόνως θα αποκατασταθεί και ο κ.Καραμανλής, χωρίς να θιγούν οι λόγοι που τον ώθησαν να χάσει τις εκλογές το 2009 και να μην μιλάει τώρα.   
Οι Υπουργοί που πιστεύω ότι πρέπει να μετέχουν στη συνέντευξη είναι: Ο (παρεξηγημένος) κ.Αλογοσκούφης και ο κ.Παπαθανασίου για τα οικονομικά και οι κ.κ. Π.Παυλόπουλος, Δ.Σιούφας, Ε.Στυλιανίδης και Μ.Κεφαλογιάννης για τα υπόλοιπα. Είμαι βέβαιος ότι όλοι τους μπορούν να δώσουν πιστικές απαντήσεις σε ό,τι ερωτηθούν.
Πιστεύω ότι ο κ.Καραμανλής δεν πρέπει να έχει αντίρρηση, αφού θα αποκατασταθεί το έργο της Κυβέρνησής του και η πολιτική του αξιοπρέπεια, χωρίς να αποκαλυφθούν οι ιδιαίτεροι λόγοι που τον κρατούν σιωπηλό!   Μια αποκατάσταση της πολιτικής φυσιογνωμίας του Κώστα Καραμανλή, της τόσο σημαντικής, που έχει μεγάλη ανάγκη η χώρα. Ιδιαίτερα ύστερα από τη συσσωρευμένη κυβερνητική εμπειρία των πεντέμισι χρόνων.
Όσο καθυστερεί η διευκρίνιση αυτή, εδραιώνεται η άποψη ότι πράγματι για όλα τα δεινά ευθύνεται η πενταετής διακυβέρνηση Καραμανλή.
Η αγωνία μου είναι ειλικρινής, χωρίς να έχω να κερδίσω τίποτε, αφού δεν περιμένω και δεν θέλω να κερδίσω τίποτε πολιτικά έτσι κι αλλιώς, παρόλο που προσωπικά έχω ζημιωθεί από το Υπουργείο Ανάπτυξης με Υπουργό τον κ.Χατζηδάκη, επειδή έκανα το λάθος να επιχειρήσω επένδυση στην Ελλάδα. Το μόνο που θέλω είναι να δικαιωθώ στους φίλους και γνωστούς, στους οποίους υπερασπίζομαι με σθένος το έργο Καραμανλή.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

No comments:

Post a Comment