Αχτίδα φωτός για επιβίωση της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης
​Γράφει ο
​Νίκος Αναγνωστάτος                                                       ​Κηφισιά, 9 Ιουνίου 2012

​Παραθέτω σε μετάφραση μια ακόμη επιστολή μου στους ιθύνοντες της Ευρωζώνης, με κοινοποίηση στους προέδρους / πρωθυπουργούς των κρατών – μελών της Ευρωζώνης.

​Κύριοι,
​Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορούμαστε ότι αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι διαδικασίες οικονομικής ενοποίησης σε πρώτο στάδιο και η ολοκληρωτική πολιτική ενοποίηση της Ευρωζώνης στη συνέχεια, ως οιονεί Συνομοσπονδία ισότιμων κρατών – μελών.
​Χαρά μεν διότι επιτέλους προωθείται η σημαντικότερη αλλαγή στην ιστορία της Ευρώπης Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου



Αχτίδα φωτός για επιβίωση της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης

Γράφει ο
Νίκος Αναγνωστάτος
Παραθέτω σε μετάφραση μια ακόμη επιστολή μου στους ιθύνοντες της Ευρωζώνης, με κοινοποίηση στους προέδρους / πρωθυπουργούς των κρατών – μελών της Ευρωζώνης.

Κύριοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορούμαστε ότι αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι διαδικασίες οικονομικής ενοποίησης σε πρώτο στάδιο και η ολοκληρωτική πολιτική ενοποίηση της Ευρωζώνης στη συνέχεια, ως οιονεί Συνομοσπονδία  ισότιμων κρατών – μελών.

Χαρά μεν διότι επιτέλους προωθείται η σημαντικότερη αλλαγή στην ιστορία της Ευρώπης που αποτελεί και το όραμα/κορυφαίο στόχο των πολιτών της Ευρώπης και της ΕΕ. Ικανοποίηση δε διότι αισθάνομαι ότι συνέβαλα, έστω και κατ’ ελάχιστο, με τις επίμονες επιστολές μου για μια σωστή κίνηση, επιστολές μου για την προώθηση του μεγάλου οράματος των πολιτών της Ευρώπης..