Monday, March 28, 2016

Όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι εν δυνάμει τρομοκράτες



Αδήριτη ανάγκη να δούμε την πραγματικότητα κατάματα  
Όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι εν δυνάμει τρομοκράτες
Χρειάζονται αποφασιστικά μέτρα και σκληρές αποφάσεις
          Γράφει ο                                                         Κηφισιά, 28 Μαρτίου 2016
 Νίκος Αναγνωστάτος
Ο σκληρός, φαινομενικά, τίτλος του άρθρου, θα θεμελιωθεί ακράδαντα πιο κάτω και οι διάφοροι δήθεν φιλάνθρωποι ή ιδεολήπτες της κακιάς ώρας, ας μη σπεύσουν να με καταδικάσουν. Ας διαβάσουν με προσοχή και καλόπιστα το σημείωμα τούτο και αν έχουν αντιρρήσεις, ας μου απαντήσουν. Έναυσμα στάθηκε ένα σημαντικό και άκρως αποκαλυπτικό άρθρο του περασμένου Νοεμβρίου, του αξιόλογου πολιτικού Ανδρέα Ανδριανόπουλου,  με τίτλο «από μια τριχιά κρέμεται η επιβίωση της Δύσης», από το οποίο δανείζομαι τα κυριότερα σημεία για την τεκμηρίωση του σημερινού τίτλου, με την πεποίθηση ότι δεν θα έχει αντίρρηση ο κ. Ανδριανόπουλος.               
                     Το άρθρο αναφέρεται σε μια συνέντευξη με έναν μετριοπαθή αλλά πιστό μουσουλμάνο του Αζερμπαϊτζάν, ο οποίος μίλησε τελείως ανοικτά. Στην πρώτη του αντίδραση, χαρακτήρισε τον ανθρωπισμό που δείχνουμε στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, ως το πρόβλημά μας, άρα το λάθος μας. Τούτο διότι, όπως εξήγησε, οι μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται ποτέ στο δικό μας τρόπο ζωής και στις δικές μας αξίες κι αρχές και έτσι ζούνε σε γκέτο, διατηρώντας άσβεστες τις αντιλήψεις τους, αλλά και το μίσος τους για όλους μας. «Εσείς σκέφτεστε ανθρωπισμό, λ.χ. με τους πρόσφυγες και εισπράττετε τρομοκρατική βαρβαρότητα και φόνους, απλά και μόνο επειδή είσαστε δυτικοί και όχι μουσουλμάνοι», είπε χαρακτηριστικά.
 
          «Ανεξαρτήτως προθέσεων, οι μουσουλμάνοι οφείλουν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να ενταχθούν στο ‘Νταρ αλ Ισλαμ’, στον κόσμο δηλαδή του Θεού. Ενόσω εσείς επιμένετε και ομιλείτε για ανθρωπισμό, υποδοχή προσφύγων με τρόπο ανοικτό και με στόχο την ομαλή αφομοίωση, αυτοί  θα συνεχίσουν να δουλεύουν για την σταδιακή επιβολή της ‘Σαρία’ (ισλαμικού νόμου) και την καθυπόταξη των καφίνων (άπιστων). Σε εποχές εντάσεων, ο στόχος μπορεί να πάρει την μορφή τρομοκρατικών κινήσεων και ενόπλων συγκρούσεων. Όλος ο κόσμος αποτελεί δυνάμει προέκταση της εξουσίας του Ισλάμ. Η τζιχάτ (ιερός αγώνας) για την επιβολή του μπορεί να πάρει κάθε μορφή», συνέχισε ο μετριοπαθής μουσουλμάνος. 

          «Δυστυχώς η Δύση έχει τα μάτια κλειστά». Συνεχίζει ο μετριοπαθής μουσουλμάνος. «Αντιδρώντας με την λογική και τον φιλελεύθερό της ανθρωπισμό υπογράφει την θανατική της καταδίκη. Οι φρικαλεότητες στο Παρίσι δεν αποτελούν παρά το ξεκίνημα μιας σειράς τέτοιων αποτρόπαιων πράξεων». Οι επακολουθήσασες φρικαλεότητες στις Βρυξέλλες, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. «Είναι πλέον βέβαιο ότι εκκολάπτουμε μόνοι μας το φίδι που ετοιμάζεται να μας θανατώσει», σημειώνει το άρθρο και συνεχίζει. Το πρόβλημα είναι το ίδιο το Ισλάμ και όχι απλά οι τρομοκράτες. Στις φρικαλεότητες αυτές, είδε κανείς τις καταδίκες από τους ‘μετριοπαθείς’ μουσουλμάνους που ζούν στον δυτικό κόσμο; Να θυμίσουμε τη δήλωση του ηγέτη του Ισλαμικού Χαλιφάτου του Φεβρουαρίου του 2013 ότι «θα πλημμυρίσουμε την Δύση με μετανάστες, ώστε να κυριαρχήσουμε στις κοινωνίες αυτές από μέσα»; Τι έτι χρεία μαρτύρων έχομεν, που λέει και το Ευαγγέλιο, διότι έτσι επιβεβαιώνεται το κυρίαρχο μήνυμα του Ισλάμ.

          Πέραν του εν δυνάμει κινδύνου κινητοποίησης του Ισλάμ για την εφαρμογή της Σαρία, παρατηρούμε σε περιοχές όπου ο μουσουλμανικός πληθυσμός είναι μεγάλος, απαιτούν αλλαγές ή κατάργηση των χριστιανικών παραδόσεων και συνηθειών, όπως στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας, πέτυχαν την κατάργηση στα σχολεία της χριστιανικής γιορτής του Αγίου Μαρτίνου και να μετονομαστεί σε γιορτή του φωτός, την κατάργηση της Οκτωβριανής Γιορτής στο Μόναχο, διότι και οι γυναίκες πίνουν μπύρα δημόσια, όπως και στην επαρχία Μοντγκόμερυ των ΗΠΑ, όπου απαίτησαν και πέτυχαν την κατάργηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και άλλα πολλά παρόμοιου θρησκευτικού φανατισμού γεγονότα, σε διάφορες χώρες.
          Η Ευρώπη καθεύδει και δεν κάνει τίποτε να αποτρέψει τις εγκληματικές ενέργειες των μουσουλμάνων, πιστεύοντας ότι θα λύσει όλα τα προβλήματά της με χρήματα. Τελευταίο παράδειγμα η υποτελής συμφωνία με την Τουρκία, η οποία, πέραν της αναξιοπιστίας της, είναι μέρος του μουσουλμανικού προβλήματος. «Η σωτηρία της Δύσης, κρέμεται πλέον στην κυριολεξία από μια τριχιά και δεν φαίνεται να το συνειδητοποιεί», καταλήγει το άρθρο. Μέχρι πότε θα αντέξει η τριχιά; Ας προβληματιστούμε πριν σπάσει η τριχιά! Μήπως τα κράτη τα λεγόμενα της «ΒΙΖΕΝΦΚΡΑΝΤ» έχουν δίκιο, δείχνουν σωφροσύνη και προβλεπτικότητα; Μήπως μετά την τραγωδία των Βρυξελλών, οφείλουν και οι υπόλοιπες χώρες να επανεξετάσουν τη στάση τους;

          Ύστερα από τα πιο πάνω, έχει κανείς αμφιβολία ότι όλοι οι μουσουλμάνοι είναι εν δυνάμει τρομοκράτες. Να θυμίσω τον κάμι κάζι του Παρισιού, γέννημα θρέμμα της Γαλλίας, ήσυχο και συνεσταλμένο παιδί, όπως διαβεβαίωσε η μητέρα του και μετά από ένα ταξίδι στη Μέση Ανατολή, γύρισε τρομοκράτης; Τουτέστιν πόσο εύκολο είναι, εν ονόματι του Αλάχ, να μετατραπεί εύκολα σε τρομοκράτη; Αδήριτη επομένως ανάγκη η Ε.Ε. (τουλάχιστον), να λάβει αποφασιστικά μέτρα και σκληρές αποφάσεις. Όταν στη γειτονιά σου, στην πόλη σου, στο κράτος σου, υπάρχουν μουσουλμάνοι, αποτελούν εν δυνάμει κίνδυνο και πρέπει να αποτραπεί! Μια πρώτη λύση είναι όλοι πρόσφυγες πολέμου να κλείνονται σε ένα άνετο χώρο, με όλες τις ανέσεις, μέχρι να περατωθεί ο πόλεμος για να επαναπατριστεί.

          Μια λυσιτελής μια για πάντα απόφαση, είναι να ζητηθεί από κάθε μουσουλμάνο, να βαπτιστεί Χριστιανός, αν θέλει να ζήσει σε μια πολιτισμένη και ασφαλή χώρα, άλλως να επιστρέψει στην πατρίδα του. Γνωρίζω ότι πολλοί θα στέρξουν να με πυροβολήσουν για την «ρατσιστική»(;)ή όπως αλλιώς θα χαρακτηρίσουν την πρότασή μου αυτή. Ύστερα από τα γεγονότα των Βρυξελλών και όσα φοβερά απειλούν ακόμη ότι θα πράξουν οι Τζιχαντιστές, τι είναι πιο ανθρώπινο και πολιτισμένο, να διατρέχω τον κίνδυνο να δημιουργήσω (!) εγκληματία, ή να του ζητήσω να βαπτιστεί χριστιανός και να ζήσουμε, τόσο εμείς, όσο και αυτός, ήσυχα και πολιτισμένα; Με ψυχραιμία και φρόνηση, η απάντηση είναι εύκολη. 

 Νίκος Αναγνωστάτος                                                                                       e-mail: nanagnostatos@gmail.com
Thiakos.blogspot.com

Λόγια-Σταράτα



Όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι εν δυνάμει τρομοκράτες
Γράφει ο Νίκος Αναγνωστάτος

Ο σκληρός, φαινομενικά, τίτλος του άρθρου, θα θεμελιωθεί ακράδαντα πιο κάτω και οι διάφοροι δήθεν φιλάνθρωποι ή ιδεολήπτες της κακιάς ώρας, ας μη σπεύσουν να με καταδικάσουν. Ας διαβάσουν με προσοχή και καλόπιστα το σημείωμα τούτο και αν έχουν αντιρρήσεις, ας μου απαντήσουν. Έναυσμα στάθηκε ένα σημαντικό και άκρως αποκαλυπτικό άρθρο του περασμένου Νοεμβρίου, του αξιόλογου πολιτικού Ανδρέα Ανδριανόπουλου, με τίτλο «από μια τριχιά κρέμεται η επιβίωση της Δύσης», από το οποίο δανείζομαι τα κυριότερα σημεία για την τεκμηρίωση του σημερινού τίτλου, με την πεποίθηση ότι δεν θα έχει αντίρρηση ο κ. Ανδριανόπουλος.

Αδήριτη ανάγκη να δούμε την πραγματικότητα κατάματα
Γράφει ο
Νίκος Αναγνωστάτος
Ο σκληρός, φαινομενικά, τίτλοςτου άρθρου, θα θεμελιωθεί ακράδαντα πιο κάτω και οι διάφοροι δήθεν φιλάνθρωποι ή ιδεολήπτες της κακιάς ώρας, ας μη σπεύσουν να με καταδικάσουν. Ας διαβάσουν με προσοχή και καλόπιστα το σημείωμα τούτο και αν έχουν αντιρρήσεις, ας μου απαντήσουν. Έναυσμα στάθηκε ένα σημαντικό και άκρως αποκαλυπτικό άρθρο του περασμένου Νοεμβρίου, του αξιόλογου πολιτικού Ανδρέα Ανδριανόπουλου,  με τίτλο «από μια τριχιά κρέμεται η επιβίωση της Δύσης», από το οποίο δανείζομαι τα κυριότερα σημεία για την τεκμηρίωση του σημερινού τίτλου, με την πεποίθηση ότι δεν θα έχει αντίρρηση ο κ. Ανδριανόπουλος.                    
Το άρθρο αναφέρεται σε μια συνέντευξη με έναν μετριοπαθή αλλά πιστό μουσουλμάνο του Αζερμπαϊτζάν, ο οποίος μίλησε τελείως ανοικτά. Στην πρώτη του αντίδραση, χαρακτήρισε τον ανθρωπισμό που δείχνουμε στους μουσουλμάνους

No comments:

Post a Comment