Tuesday, February 5, 2019

Eφαρμογή των κειμένων Πολεοδομικών Διατάξε



Κηφισιά, 06 Μαρτίου 2019
(Σχέδιο) Δελτίο Τύπου Νο 19
Η σωστή ερμηνεία και εφαρμογή των κειμένων Πολεοδομικών  Διατάξεων
Με ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα συντάσσεται το Πρόγραμμά μας σχετικά με τα Τεχνικά και Πολεοδομικά θέματα, το οποίο θα εκτελέσουμε με θρησκευτική ευλάβεια. Ως αξιόπιστα και υπεύθυνα πρόσωπα που είμαστε, που στηρίζεται στην ιστορία μας και τα μέχρις ώρας έργα μας, το εξασφαλίζουν.
Μέρος του Τεχνικού/Πολεοδομικου μας Προγράμματος, θέλουμε να δηλώσουμε ότι θα εφαρμοστούν οι κείμενες διατάξεις, ιδιαίτερα όσον αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αν κάποιος  μας μαλώσει ότι είναι αυτονόητο ότι πρέπει να εφαρμόζονται οι κείμενες διατάξεις, θα του απαντήσουμε ότι έχουμε πάμπολλες περιπτώσεις κατά τις οποίες αγνοήθηκαν ή στην καλύτερη περίπτωση παρερμηνεύτηκαν.
Η Τεχνική μας ομάδα, με επικεφαλής τον μοναδικό Ηλία Σπυρόπουλο, π.Διευθυντή   της Πολεοδομίας Κηφισιάς, ο οποίος γνωρίζει όλους τους Πολεοδομικούς Νόμους και Διατάξεις που ισχύουν και γνωρίζει όσο πολύ λίγοι στην επικράτεια να τους αναλύει και να τους ερμηνεύσει, θα μας υποδείξει ποιοι ωφελήθηκαν της λανθασμένης ερμηνείας, αλλά κυρίως ποιοι ζημιώθηκαν, μέχρι που καταστράφηκαν,  από «λανθασμένες» ερμηνείες και εφαρμογές των κείμενων νόμων και διατάξεων. Όπου και όσο είναι δυνατόν, όλοι αυτοί θα αποκατασταθούν.
Εμπιστευτείτε μας και δώστε μας την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ξέρουμε και μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτά που λέμε και πιστεύουμε.
Από το Γραφείο Τύπου



1 comment: