Sunday, December 28, 2014

TI KANAME ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ;;;;;

TI KANAME  ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ;;;;;
Έγκλημα ανθελληνικό, αλλά και απάνθρωπο στα Σκόπια.
Έγκληση σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο για μέτρα κατά των Σκοπίων.

Γράφει ο                                                            Κηφισιά, 26-12-2014
Νίκος Αναγνωστάτος

Φυλακίστηκε στα Σκόπια επειδή φώναξε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική, ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος Ιωάννης, επειδή τόλμησε να πει την ιστορική αλήθεια ο ταλαίπωρος ιερωμένος αλλά ειλικρινής σύμφωνα με τη προσταγή του Θεού.
Η αλαζονική και φαύλη κυβέρνηση των Σκοπίων, έχει φυλακίσει εδώ και τρία χρόνια τον ανώτερο αυτόν ιερωμένο σε μια φυλακή κόλαση, τον βασανίζει με απάνθρωπο τρόπο και μέσα και τον φοβερίζει ότι θα τον θανατώσει αν δεν ανακαλέσει. Για τις φοβέρες και τις απίστευτες λεπτομέρειες, παρακαλώ διαβάστε το επισυναπτόμενο e-mail και είμαι βέβαιος ότι θα φρίξετε και θα επαναστατήσετε, ότι μπορείτε να ανέχεστε μια τέτοια ακατανόμαστη συμπεριφορά από μία κυβέρνηση την οποία εμπιστεύεστε, τουλάχιστον στα χαρτιά.
Το αλαζονικό και εγκληματικό αυτό καθεστώς των Σκοπίων, που επιμένει να παραγράφει την ιστορία και σφετερίζεται το δοξασμένο όνομα της Μακεδονίας μας, δυστυχώς με την στήριξη των μεγάλων δυνάμεων και πολλών άλλων κυβερνήσεων, αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο, το εγκληματικό και τους ύπουλους λόγους που επιμένει να αυτοαποκαλείται Μακεδονία, δεν είναι δυνατόν να συμπεριλαμβάνεται στα πολιτισμένα κράτη του πλανήτη.
Είναι επομένως ώρα οι μεγάλες αυτές δυνάμεις, αν αισθάνονται πράγματι μεγάλες, όχι μόνο στην ισχύ και το χρήμα, αλλά και στο ήθος, τη δικαιοσύνη αλλά και τη διεθνή τάξη, να παρέμβουν και να απαιτήσουν πρώτο να ελευθερώσουν τον ιερωμένο αυτόν και δεύτερο να ανακαλέσουν την αναγνώρισή τους ως Μακεδονία και τους ζητήσουν, έστω και καθυστερημένα, να πάψουν να ονομάζονται Μακεδονία. Είναι περίεργο και φθηνό να νομίζουν ότι το υποτυπώδες αυτό κρατίδιο, θα τους προσφέρει υπηρεσίες και μάλιστα με τόσο σημαντικό και ανιστόρητο συμβιβασμό και σε βάρος μιας ιστορικής και πάντοτε φίλης χώρας, της Ελλάδας.
Η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση και πρέπει αμέσως, πρώτον να διαμαρτυρηθεί έντονα στα Σκόπια, να ζητήσει την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία έχει υποχρέωση να μας προστατεύσει ως το κράτος μέλος της, πολλά κράτη της οποίας δυστυχώς τους έχουν αναγνωρίσει ως Μακεδονία, τρίτον μια νότα διαμαρτυρίας προς όλες τις Πρεσβείες στην Αθήνα και τέταρτον, να διακόψει αμέσως κάθε διπλωματική σχέση με τα Σκόπια και να κλίσει τα σύνορά μας. Μόνο έτσι θα σταματήσει το βατραχάκι αυτό να βρυχάται ως λιοντάρι. Ας αντιδράσουμε και εμείς δυναμικά μια φορά!!!
Ο τύπος, όλος ο τύπος, έχει εθνική υποχρέωση να διαμαρτυρηθεί σε όλες τις Πρεσβείες στην Αθήνα και σε όλες τις αντίστοιχες ενώσεις τύπων στην Ευρώπη και στον κόσμο, να παρέμβουν και να λογικεύσουν τους αλαζόνες ακόμη και ανόητους Σκοπιανούς, να ελευθερώσουν τον ιερωμένο πριν ξευτελιστούν παγκοσμίως και να τους ζητήσουν να επιλέξουν ένα όνομα που σχετίζεται πράγματι με την ιστορία τους, η οποία αρχίζει χίλια χρόνια μετά την Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο.
«Το γουρούνι θέλει κλωτσιά στη μούρη για να καταλάβει»,  λέει μια λαϊκή ρήση και την είχα πει σε μια υπόθεση στο παρελθόν και την επαναλαμβάνω τώρα με μεγαλύτερη δύναμη, ότι το γουρούνι που λέγεται Σκόπια, γιατί ίσως προσβάλουμε τα γουρούνια με το φέρσιμο των Σκοπίων, θέλει μια δυνατή κλωτσιά στη μούρη από όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου.
Νίκος Αναγνωστάτος


Subject: TI KANAME ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ;;;;;
Φυλακισμένος Αρχιεπίσκοπος στα Σκόπια επειδή φώναξε «η Μακεδονία είναι ελληνική» – Απειλούν τη ζωή του

 Φυλακισμένος στα Σκόπια επειδή φώναξε η Μακεδονία είναι ελληνική.
Απαράδεκτες οι συνθήκες κράτησης.
Απειλούν να τον σκοτώσουν αν δεν ανακαλέσει τα όσα υποστηρίζει για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Ο μαρτυρικός Αρχιεπίσκοπος Αχρίδας Ιωάννης τόλμησε να πει την αλήθεια κι αμέσως οι Σκοπιανοί του πρόσαψαν τον χαρακτηρισμό προδότη του έθνους.
Αν και τα τρία τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται στην φυλακή δεν ήταν λίγα αυτά που πέρασε και τα προηγούμενα χρόνια.
Συνεχείς φυλακίσεις, βασανισμοί, διώξεις, εξορίες.
Όλα αυτά γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν φοβόταν να πει στους Σκοπιανούς ότι δεν είχαν καμία δουλειά με τον Μέγα Αλέξανδρο και την Μακεδονία.
Θέλουν να τον εξοντώσουν και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που του φέρονται στη φυλακή είπε η μητέρα του που της επέτρεψαν να τον δει μόνο δύο φορές. Κοιμάται σε κελί με 33 άτομα με μια τουαλέτα , οι φύλακες τον βασανίζουν και οι συνθήκες υγιεινής είναι απαράδεκτες.
Η εκκλησία του Αρχιεπίσκοπου Αχρίδος, στα πλαίσια του Πατριαρχείου Σερβίας, είναι αναγνωρισμένη από όλα τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία και τις κατά τόπους Εκκλησίες της Οικουμένης.

Σήμερα ο μάρτυρας φιλέλληνας συμπληρώνει τρία χρόνια στις φυλακές των Σκοπίων, όπου λιώνει αβοήθητος από τους Σέρβους και από τους Έλληνες.
Η Διεθνής κοινότητα μόνο λεκτικά συμπαρίστανται στο δράμα του Ιωάννη. Οι ομόδοξοι Σέρβοι δεν κάνουν καμία θεαματική ενέργεια για να τον αποφυλακίσουν.
Ούτε οι Έλληνες έκαναν κάτι για αυτόν που έχουν ακόμη μεγαλύτερη υποχρέωση στον Ελληνομαθέστατο και φιλέλληνα Ιεράρχη, που υπερασπίστηκε τα Ελληνικά δίκαια της Μακεδονίας, φωνάζοντας κι αυτός μαζί με 10 εκατομμύρια Έλληνες, ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική.
Από τότε ο Ιωάννης πληρώνει ακόμη πολύ βαρύ τίμημα, αυτά τα 12 χρόνια.

Μια φυλακή κόλαση.
Όπως έγραψε προ ημερών ο ίδιος, ζήτησε δύο φορές από τον διευθυντή των Φυλακών να του επιτρέψει να επισκεφθεί τα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Οχρίδας, ιερείς και μοναχούς, αλλά του αρνήθηκε χωρίς εξήγηση.
Στην ίδια επιστολή του περιγράφει τις άθλιες συνθήκες στέγασης (33 άτομα σε ένα δωμάτιο με μόνο μία τουαλέτα), κακό φαγητό και κακή υγιεινή, και η φυλακή δεν δίνει ούτε ένα πιάτο και κουτάλι στους φυλακισμένους, γι” αυτό πρέπει να τα φέρουν από το σπίτι.
Η υπερήλικη μητέρα του, που τον επισκέφθηκε προ ημερών επιβεβαίωσε, τις φήμες ότι ο γιός της Ιωάννης βρίσκεται σε κακή κατάσταση υγείας.
Κάθε μέρα βασανίζεται από το προσωπικό των φυλακών, με απόφαση της Διοίκησης των Φυλακών, με την ανελέητη πίεση πάνω του, μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, να εγκαταλείψει την Δημοκρατία Μακεδονίας, με την απειλή ότι αν δεν συμφωνήσει, θα τον εξαφανίσει.

Αυτή είναι η τύχη των ανθρώπων που αγαπούν την Ελλάδα και φωνάζουν για την ελληνική Μακεδονία μας, μέσα στα Σκόπια.

Δεκέμβριος 28, 2014 05:58:31 AM Menu

No comments:

Post a Comment