Tuesday, November 27, 2018

13ο Δελτίο Τύπου









Κηφισιά, 26 Νοεμβρίου 2018
13ο Δελτίο Τύπου
Δημιουγία αμφίδρομης σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης
και σεβασμού Δημοτικής Αρχής και Δημοτών
Η Νέα Λαμπρή Εποχή για τη  Κηφισιά, με Δήμαρχο τον Νίκο Αναγνωστάτο και τους άξιους συνεργάτες του, θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή και ζηλευτή σχέση Δήμου και Δημοτών. Ένας καινούργιος άνεμος δημιουργίας, αλλά και αξιοπιστίας θα πνεύσει γρήγορα στην Κηφισιά και θα καθιερωθεί μια νέα τακτική σχέσεων και επικοινωνίας της Δημοτικής Αρχής με τους δημότες μας. Θα δημιουργήσουμε μιαν αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού Δημοτικής Αρχής και Δημοτών, έτσι ώστε ο κάθε δημότης να αισθάνεται τον Δήμο σαν το σπίτι του, όπου θα πάει να συναντήσει τον πατέρα του, τον αδελφό του, τον φίλο του ή τον γνωστό του, για να επιλύσει το κάθε του πρόβλημα, σε κλίμα κατανόησης και εμπιστοσύνης και να εκφράσει τις δικές του θέσεις και απόψεις οι οποίες θα ληφθούν σοβαρά υπόψη και θα εκτελεσθούν ευθύς ως διευκρινιστούν οι αναγκαίες λεπτομέρειες.
Είναι πλέον ή βέβαιο ότι οι δημότες θα αντιληφθούν την ειλικρινή και καλόπιστη πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, για να επιτύχει την ξεχωριστή αυτή σχέση με τους δημότες, οι οποίοι θα συνεργάζονται με ενθουσιασμό για κάθε θέμα που θα αποφασίζεται αμοιβαίως, μετά από διαλογική συζήτηση μαζί τους και θα επιλύεται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.
Όποιοι δημοτικοί υπάλληλοι και πολίτες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Νίκο Αναγνωστάτο, κατά την μακρόχρονη παρουσία του στον Δήμο, ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, στα διάφορα αξιώματα και υπηρεσίες, είναι απολύτως βέβαιοι ότι θα επιτευχθεί ο φιλόδοξος, ελπιδοφόρος, όσο και δημιουργικός πιο πάνω στόχος.

Από το Γραφείο Τύπου

No comments:

Post a Comment