Tuesday, February 12, 2019

Ο Δήμος Κηφισιάς χρειάζεται μια νέα ικανή, σφριγηλή Δημοτική Αρχή







Κηφισιά, 12 Φεβρουαρίου 2019
Δελτίο Τύπου Νο 20

Ο Δήμος Κηφισιάς χρειάζεται μια νέα ικανή, σφριγηλή Δημοτική Αρχή
Ο Δήμος Κηφισιάς, κατά γενική παραδοχή, διαχρονικά καμία Δημοτική Αρχή δεν κατόρθωσε να επιληφθεί των προβλημάτων της πόλης. Η διαπίστωση αυτή δεν υπονοεί κατηγορία για τους προηγούμενους Δημάρχους, διότι δεν πιστεύω ότι υπάρχει Δήμαρχος που δεν θέλει να επιτύχει.
Τούτο συμβαίνει διότι η Δημαρχία είναι μια αρκετά πολύπλοκη και δύσκολη υπόθεση, που χρειάζεται πολλές γνώσεις με σφριγηλή διοικητική και επιχειρηματική γνώση και ικανότητα, σε συνδυασμό με την πολιτική πλευρά του θέματος, κάτι που καθιστά την αποτελεσματική διοίκηση, ακόμη πιο δύσκολη. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει αυτή η διαχρονική αναποτελεσματική δημαρχιακή περίοδος.
Του συνδυασμού μας, «Νέα Λαμπρή Εποχή» για την Κηφισιά, ηγείται ο Νίκος Αναγνωστάτος, ο οποίος, για όσους τον γνωρίζουν από την προηγούμενη δράση και υπηρεσία του στον Δήμο, είναι βέβαιοι ότι πληροί όλες τις πιο πάνω προϋποθέσεις, καλλιεργημένος, μορφωμένος, με μεγάλη εμπειρία στα Δημαρχιακά, ως άφθαρτος, με νέες αλλά και ρηξικέλευθες ιδέες, μας εγγυάται ότι είναι ικανός να αναβαθμίσει την Κηφισιά, Ν.Ερυθραία και Εκάλη, στο βαθμό που όλοι επιθυμούμε, ακόμη και όπως την ονειρευόμαστε!
Ο Νίκος Αναγνωστάτος, αναλαμβάνων την ευθύνη του Δήμου, είναι βέβαιος ότι ένας φρέσκος άνεμος δημιουργίας, με ήθος, διαφάνεια, εντιμότητα και αξιοπιστία θα πνεύσει, και με την βοήθεια και συμπαράσταση των άξιων συνεργατών του Δημοτικών Συμβούλων, οι κύριες επιδιώξεις, πέραν των καθημερινών αναγκών, καθαριότητα, φωτισμός κ.τ.τ., τα οποία αυτονόητα θα αντιμετωπισθούν αμέσως,  είναι:
(α) Η πλήρης αστυνόμευση/επιτήρηση όλου του Δήμου, έτσι ώστε να εκλείψουν παντελώς οι διαρρήξεις, οι ληστείες και ασφαλώς τα εγκλήματα, που με εύλογη ανησυχία απασχολούν τους δημότες μας.
(β) Την απάλειψη της ανεργίας στο Δήμο μας, μετά από συνεννόηση με τις πολλές επιχειρήσεις της περιοχής, κάτι που είναι ήδη σε εξέλιξη, να απευθύνονται στον Δήμο για κάθε ανάγκη πρόσληψης, εν όψει του γεγονότος ότι  ο δημότης μας θα αποδίδει καλύτερα αφού θα προσέρχεται στην δουλειά του πιο ξεκούραστος και θα διαφυλάττει την τόσο βολική εργασία του, αποδίδοντας τα μέγιστα. και
(γ) Την αμφίδρομη  φιλική σχέση και εποικοδομητική συνεργασία Δήμου –Δημοτών, αναγκαία προϋπόθεση επιτυχίας της Δημοτικής Αρχής, έτσι ώστε ο δημότης να αισθάνεται ότι συμμετέχει και συνδιοικεί με την Δημοτική Αρχή, με αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση, σαν μια μεγάλη οικογένεια! Αναγκαίος βοηθός και συμπαραστάτης στην προσπάθειά μας αυτή, θα είναι η θετική ανταπόκριση των υπηρεσιών και υπαλλήλων του Δήμου, οι οποίοι θα αντιληφθούν γρήγορα ότι οφείλουν να συμπεριφέρονται στους συνδημότες μας με χαμόγελο και ευγένεια.
Από το Γραφείο Τύπου

No comments:

Post a Comment