Sunday, April 5, 2009

Ο Καραμανλής δεν είναι κουρασμένος, είναι απογοητευμένος

...απογοητευμένος, όχι κουρασμένος

Γράφει ο Νίκος Αναγνωστάτος
Κηφισιά
5.4.2009

Ο Καραμανλής δεν είναι κουρασμένος, είναι απογοητευμένος από την ανευθυνότητα, τη δημαγωγία και την παραπληροφόρηση της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ, παρόλες τις άοκνες, ειλικρινείς, αλλά και ορθές ενέργειές του. Όταν ο Καραμανλής προσπαθεί να αποκαταστήσει στρεβλώσεις και ελλείψεις δεκαετιών, όταν εργάζεται ασταμάτητα με ανιδιοτέλεια, αλλά και επιτυχία θα έλεγα, όταν έχει δώσει και την ψυχή του στην υπηρεσία της χώρας και των πολιτών, απορεί κανείς να συναντά συνεχώς την άρνηση και την αχαριστία. Είναι όμως φυσικό ο κάθε πολίτης, ανεξαρτήτως μορφώσεως και ιδεολογίας, δεχόμενος καθημερινά βομβαρδισμό παραπληροφόρησης, από κάθε κατεύθυνση, να επηρεάζεται και να πιστεύει στο τέλος ότι κάποια αλήθεια πρέπει να υπάρχει, όταν μάλιστα δεν υπάρχει και ουσιαστικός αντίλογος και αυτό ίσως είναι το λάθος του Καραμανλή. Ο Γκαίμπελς είχε μελετήσει καλά τις μάζες και εφάρμοσε με επιτυχία την πλύση εγκεφάλου με την παραπληροφόρηση.
Φαίνεται ότι ο Καραμανλής δεν κάνει τα χατίρια των «νταβατζήδων» και αυτοί εκδικούνται με...
παραπληροφόρηση, την οποία υιοθετεί η αντιπολίτευση, μη αντιλαμβανόμενη ότι πριονίζει το κλαδί πάνω στο οποίο κάθεται. Χρειάζονται αλήθεια πλούσια αποθέματα καρτερίας και επιμονής για να μπορέσει ο Καραμανλής να αντέξει όλη αυτή την καταιγίδα. Χρειάζεται προ πάντων περίσσια αρετή και τόλμη για να αντιστέκεται στον πόλεμο που του γίνεται, χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς υποχωρήσεις και να συνεχίζει με την ίδια όρεξη και αποφασιστικότητα. Πιστεύω ότι αυτά τα χαρίσματα τα διαθέτει ο Καραμανλής και θα συνεχίσει να μάχεται για το καλό της χώρας και των πολτών.
Χρειάζεται όμως να το αντιληφθεί και ο ελληνικός λαός, για να τον στηρίζει στην εξουσία, αγνοώντας τις παντός είδους, μορφής και συμφερόντων σειρήνες. Πρέπει οι πολίτες να αντιληφθούν ότι ο Καραμανλής είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την βαθειά αυτή κρίση με τις λιγότερες επιπτώσεις και θα πρέπει να στηρίζεται συνεχώς από όλους μας, εκμεταλλευόμενοι αυτές του τις ικανότητες και αρετές.

No comments:

Post a Comment